• Brenderup og Omegns Realskole
 • Skolevej 26, 5464 Brenderup
 • 64441057
 • kontoret@brenderup-realskole.dk

 

Kundskaber for livet

 • Curt Graugaard Jensen den 07-10-2015
  FØRSTE SPADESTIK

  Kære alle

  Efter nogen forsinkelse i forbindelse med myndighedsbehandlingen, er vi nu klar til at komme igang med byggeriet af vores nye multihal med tilhørende klasselokale, musiklokale, serveringskøkken og lagerplads.
  Vi er derfor glade for at kunne invitere til "første spadestik" på fredag den 9.oktober klokken 1215, hvor vi slutter en god emneuge og motionsdagen af med at samles bag ved 4-bygningen, hvor vi kan markere opstarten af byggeriet.
  Bestyrelsen og elevrådsformand Kathrine Kjeldgaard Larsen fra 9b foretager spadestikket og der vil være en kort tale, hvor byggestarten bliver markeret.
  De store maskiner går i jorden i løbet af efterårsferien, og SÅ er vi gang.

  mange hilsner fra

  Curt Graugaard Jensen, skoleleder
 • Curt Graugaard Jensen den 23-09-2015
  Tilmelding til 0.klasse - skoleåret 2016/2017.

  Var du ikke til orienteringsmøde den 22.september 2015, og er du interesseret i at dit barn starter i mini0 hos os den 1.marts 2016?
  Kontakt os da inden 9.oktober 2015 for nærmere information og tilmelding til vores børnebesøgs- og vurderingsdage. 
 • ikon
  Curt Graugaard Jensen den 11-08-2015
  Kære alle

  Tænketanken CEPOS har i august 2015 offentliggjort fornyet vurdering af de danske skolers undervisningseffekt - evnen til at flytte eleverne fra deres udgangspunkt. Den nye undersøgelse er baseret på skolernes resultater fra 2014.

  Det er en glæde og en fornøjelse, at Brenderup Realskole er ifølge listen den 5.bedste skole i Danmark og den bedste på Fyn.
  Det kommer ikke af ingenting, for eleverne arbejder flittigt og er oven i købet søde og rare ved hinanden. Det er rart at være på skolen, og man bliver rigtig dygtig af det.

  Vi har gennem det sidste halve års tid deltaget i en stor undersøgelse, udført af METROPOL i København, der undersøger HVAD det er der virker så godt hos os. METROPOLs indgang til undersøgelsen var den forrige CEPOS-ranking fra 2012, der placerede os som nummer 15 i Danmark. Undersøgelsen forventes færdiggjort til oktober 2015.

  Vi er glade og stolte over placeringen på CEPOS-listen og vil gøre vores allerbedste for fortsat at leve op til tilliden.

  Se listen over de danske skoler på http://cepos.dk/find-din-skoles-undervisningseffekt

   
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen