• Brenderup og Omegns Realskole
  • kontoret@brenderup-realskole.dk

Kundskaber for livet

• Curt Graugaard Jensen den 02-11-2015
    Brenderup Realskole er en enestående skole – motiverende, professionel, fagligt orienteret og med fokus på uddannelse og dannelse.

Vi arbejder i et fagligt og trygt læringsmiljø, der, med baggrund i en mere end 100-årig tradition, danner rammen om en højt kvalificerende undervisning, der giver eleverne gode faglige kundskaber og god menneskelig dannelse.

Vi holder skole på en måde, vi er stolte af og som sætter varige spor.
    Ifølge tænketanken CEPOS’ analyse fra august 2015, er Brenderup Realskole den femte bedste i Danmark og den bedste på Fyn, målt på undervisningseffekten.

Det er vi stolte over, og det viser at vores måde at holde skole på virker.

De gode elevresultater kommer af , at der er ro i timerne og at vi forventer at eleverne er flittige, målrettede, interesserede og nysgerrige.
    Vi har meget dygtige lærere, der ved at det er spændende at vide noget om noget, så der bliver forventet noget af eleverne.
    Til gengæld bliver man dygtig og har gavn af sin skolegang på Brenderup Realskole - resten af livet